Bouwen

Home  /  Bouwen

IMG_8225-450x299Slimbouw is uw betrouwbare partner in de bouw. Wij zijn sinds 2006 actief op de Surinaamse markt en zijn gespecialiseerd in woningen en kantoren. Naast het gebruik van de traditionele bouwtechnieken innoveert Slimbouw op alle mogelijke gebieden. Wij noemen dit het ‘Nieuwerwets bouwen’. Wij zijn gespecialiseerd in fundatiesystemen, systeemwanden, dakconstructies en afwerkings- en bevestigingsmaterialen.

Slimbouw gelooft in het principe dat een huis meer betekent dan onderdak, wij realiseren uw ‘woondroom’. Een kantoor meer dan een werkplaats, dit is de toekomst van uw bedrijf. Vanuit deze filosofie realiseren wij een pand met een langere levensduur en betere afwerking door toepassing van de meest innovatieve en duurzame producten op de markt. Onze medewerkers zijn specialisten in hun vak en staan klaar voor u. Bouwen in een tropisch land als Suriname wordt vaak onderschat. In verband met de luchtvochtigheid is het van essentieel belang om te werken met de juiste producten en materialen. Door gebruik te maken van deze materialen voorkomen wij scheurvorming en verzakking.

Slimbouw biedt de oplossing en werkt met kwalitatief hoogstaande producten en materialen en dat allemaal voor een zeer scherpe prijs. Veel problematiek in de bouw in Suriname ontstaat door de lage toetredingsdrempel voor een ondernemer om zich een ‘aannemers- of bouwbedrijf’ te mogen noemen. Met zeer beperkte kennis van de vereisten voor een woning of kantoorpand worden tegen zeer lage offerteprijzen grote villa’s beloofd, met alle gevolgen van dien. In veel gevallen betaalt u de volledige aanneemsom en is de bouw pas halverwege. Om deze reden werken we met de SlimBOUW-stappen. Elke stap staat voor een fase in de bouw, transparante aanbetaling en uitgebreide controle op elke stap samen met onze klant. Laat u overtuigen door de SlimBOUW-stappen!

Maak hieronder uw keuze:

DakconstructieFundatiesystemenSysteemwandenWoningen